"Az elégedett vevőink a legjobb reklámunk."
– Rainer Megerle

logo

Bemutatkozás

Üdvözlöm!
 

Először is köszönöm, hogy ellátogatott honlapomra. Rózsa Sándor -nak hívnak és Gyöngyösön élek. A folyamatosan növekvő vevői igények, illetve megkeresések miatt elérkezettnek éreztem az időt egyéni vállalkozásom elindítására. Kezdetekben kisebb, egyszerűbb alkatrészek gyártását vállaltam, de mára nagymértékben bővült a termékpaletta komplexebb termékekkel is. Üzletfeleimmel folyamatosan azon munkálkodunk, hogy ne csak terméket gyártsunk, hanem komplett szolgáltatást is biztosítsunk a vevőink számára. Mindvégig a gyorsaság, precizitás és rugalmasság elvét követjük és ezt a meglévő vásárlóim folyamatosan visszaigazolják! Megrendelőink főképp nyugat-európai, illetve magyar multinacionális-, közép,- és kisvállalkozások.
Főbb termékeink az autóipari alkatrészek, gépépítő elemek, tengelyek, perselyek, fittingek, süllyesztékes kovács szerszámok, stancszerszámok gyártása és felújítása, segédmotorok alkatrészei, egyedi gyártású görgős láncok és patentszemek, speciális felrakó és feltöltő hegesztések. Gépeinken egyedi kis és közepes sorozatú alkatrészeket is gyártunk, számítógépes modell, minta vagy műszaki rajz alapján.

Kérem, tiszteljen meg egy árajánlat kéréssel az alábbi E-mail címre : sales@specialmaschine.hu


 

Automata hűtő - kenő rendszer

Az automata hűtő-kenő rendszereink automatizált rendszerrel rendelkeznek, ezáltal felügyelik és ellenőrzik a komplett folyamatot. Megfelelő optimalizált beállításokkal akár megduplázhatjuk a szerszám élettartamát. Különböző kenőanyagok felvitelére is alkalmasak, egyedi kivitelben is kaphatóak.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Gyártás széria

Nagyobb széria megmunkálásokra Társaimmal közösen várjuk új Partnereink árajánlatkérését. A 3 műszak, a folyamatos fejlődés és fejlesztés lehetőséget biztosít minden Vevőnek a széria gyártásra. Fejlett rendszerünk és a gépparkunk képes minden vásárlói igényt kielégíteni.
Az alkatrészek gyártásának előkészítésétől egészen a késztermék leszállításáig (igény esetén felület- és/vagy hőkezelve), ellátva a kívánt mérnöki, beszerzési és logisztikai feladatokat, bármilyen alapanyagból készült termék esetén.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Gyártás egyedi

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk, legyen szó induló új termékek mintázásáról, nullszéria, illetve a felmerülő termékfejlesztés során különböző verziók gyártásáról. Az alkatrészek gyártásának előkészítésétől egészen a késztermék leszállításáig (igény esetén felület és/vagy hő kezelve), ellátva a kívánt mérnöki, beszerzési és logisztikai feladatokat, bármilyen alapanyagból készült termék esetén.  Legyen szó 1db-ról vagy akár 100.000 db-ról.
Szerződött partnereim segítségével képesek vagyunk megrendelőink igényeit rugalmasan kielégíteni.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Indukciós kemencék

Szerződött partnereim segítéségével közösen tudjuk akár új vagy meglévő indukciós kemencék gyártását, javítását és felújítását elvégezni. Igény esetén mérnöki csapatunk felméri a pontos igényeket és az alapján megtervezi az új vagy felújítandó rendszert. A mérnöki gárdánk több éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Speciális egységek

A képen látható termékek vevői dokumentáció illetve vevővel közösen történt közös tervezés alapján készültek.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Géppark

A lenti képeken látható géppark egy része csak a meglévő partnereim gépparkjának. Igények miatt folyamatosan bővül gépparkunk felkészülve bármilyen vevői igénynek.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Tanácsadás

A tanulmányok, folyamatos képzések, az évek során szerzett tapasztalatok alapján illetve vevői megkeresések által elindultam a tanácsadással is. Főbb területek a beszerzés, raktározás, folyamatszervezés. Partnereimmel tudunk forgácsolás és kovácsolás területén is megbízható és hasznos tanácsokkal szolgálni.

Célgépek

Ezek a berendezések általában egy meghatározott munkafolyamat elvégzésére szolgálnak. Nagyon fontos a megredelőinkkel tarott folyamatos kommunikáció, hiszen mint a félkész-kész termék gyártója Ő rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal a gyártandó termékről. Ezen megrendelői megrendelői tapasztalat illetve cégünk korábbi tapasztalatai alapján jön létre az a berendezés mely kielégít minden meghatározott igényt.
Kattintson a képekre a galéria megnyitásához

Kapcsolat

Telephely címe: 3200, Gyöngyös
Weboldal címe: www.specialmaschine.hu
Email: sales@specialmaschine.hu
Tel: +36-30/359-4853